Publicaties

► WoTS 2018

WoTS is in 2014 ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Sinds 1956 wordt HET Instrument georganiseerd en ook de beurzen Aandrijftechniek en Industrial Processing kennen een lange historie. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers.

Ook Sanders Machinebouw toont hier nieuwe innovaties en mogelijkheden.

Kom ons bezoeken en meldt u met onderstaande Link aan.

https://www.databadge.net/wots2018/reg/?link=9db2fb201e627dd6afa7&lan=NL

 

 

 

 

► Het beste uit de keten halen!

Dat staat centraal voor Sanders Machinebouw, meer weten hoe Sanders machinebouw hier mee om gaat, lees hier verder

► Agri food tech:

Sensoren, drones, autonome robots, smart farming, big data, vision technologie, slimme LED verlichting… De innovaties binnen de Agri en Food sector volgen elkaar in een rap tempo op met als doel: de wereld blijvend van voedsel voorzien, schaarste aanpakken en inspelen op de veranderende voedselketen. Efficiënter, effectiever, duurzamer en anders produceren, zowel in de machinebouw, voedselverwerking als op het land of in de kas staan hierbij centraal.

Ook Sanders Machinebouw investeerd hier in. Koppeling tussen robotica en vision technologie in combinatie met productafhankelijke productietechnieken presenteren wij u graag hoe wij dit oplossen. 

meer weten over dit onderwerp neem gerust contact op!