Robotics

Unieke oplossingen voor unieke situaties. Daarvoor komt u bij Sanders Machinebouw. Hier hoort ook robotica bij: van volledige systeemintegratie tot stand alone robots, ‘samenwerkende’ robots, of tests om uw processen te optimaliseren.
Betrouwbaar, flexibel, waardevast. 

Sanders Machinebouw zoekt en vindt de slimste oplossingen – ook in robotica. Dankzij onze jarenlange ervaring in innovatieve machinebouw leveren wij maatwerk dat aansluit op uw bestaande machinepark.

Zo maken wij het onderscheid in robotica:

  • analyse, engineering, realisatie (inclusief programmering), installatie en service inéén hand
  • risico’s wegnemen dankzij virtuele en reële (met onze eigen testrobot) simulaties
  • klantspecifieke machines, stand alone of volledig geïntegreerd
  • gebruik van ‘vision’: visuele herkenning, onder meer voor kwaliteitscontroles en productherkenning.

Robotic test center
Een testopstelling met onze robot helpt bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en het elimineren van risico’s. Ook kunnen we testen met specifieke types of merken robots, dankzij onze samenwerkingsverbanden met fabrikanten.

Optimalisatie en flexibiliteit
Volledige geautomatiseerde processen, datalogging en management informatie, optimalisatie van uw OEE: dit zijn enkele mogelijkheden van robotisering. Robots geven minder stilstand, stabiele eindproducten, constante kwaliteitswaarborging en snellere cyclustijden. Bovendien zijn ze door de flexibele inzetmogelijkheden efficiënt en waardevast.

Slimme oplossingen
De huidige productiewijze zal in de toekomst ingrijpend veranderen: volledige automatisering, datalogging die doorlopende optimalisatie mogelijk maakt, naar ‘slimme’ fabrieken die interne problemen beheren en oplossen… En als volledige automatisering niet aan de orde is: de collaborative robot maakt veilige samenwerking tussen mens en robot mogelijk.
Sanders Machinebouw ondersteunt u, in elke fase, met doordachte analyses, oplossingen en service op maat.