Manufacturing

U kunt bij Sanders Machinebouw terecht voor ontwikkeling en bouw van complete machines, maar ook voor de productie van machine onderdelen, reserveonderdelen en voor revisie. Onze vakmensen zorgen voor een perfecte uitvoering.

In onze werkplaats stemmen we het gewenste proces af op uw werkstuk. We gebruiken de nieuwste CAD-CAM koppelingen voor optimale doorlooptijden. Benodigde data levert u naar wens aan: wij werken met step-files, hard copy of digitale tekeningen, of met het originele onderdeel. Desgewenst brengen we het onderdeel voor u 3D in kaart. En uiteraard adviseren en ondersteunen we u ook op het vlak van materiaalkeuze. We produceren zowel in Ferro als non-Ferro.

Draaien

Conventioneel en CNC draaien
(tot een maximum van rond 500 mm Lengte 3000 mm).

Frezen

3-assig, 4-assig en 5-assig simultaan frezen,
CNC gestuurd  (3000 x 1000 x 1000 mm).

Slijpen

  • Vlakslijpen: 500 x 200mm
  • Rondslijpen: 150 x 400mm

Lassen

Ook met laswerkstukken of constructiedelen waar eindbewerkingen op nodig zijn, kunt u perfect bij ons terecht: onze gespecialiseerde lassers zijn ervaren met rvs, staal en aluminium.

Materiaal finishing

Om onderdelen te beschermen en de juiste standtijd te geven, zijn materiaalbehandelingen essentieel. Sanders Machinebouw kent deze processen en adviseert u waar nodig. In samenwerking met onze partners kunnen we alle mogelijke behandelingen voor u verzorgen. Uiteraard conform de normen die bij uw productieproces van toepassing zijn