Productie

In onze machinale werkplaats wordt uw machine met een team van gemotiveerde vakmensen gerealiseerd. Onze machinale werkplaats beschikt over moderne CNC verspaningsmachines afgestemd op enkelstuksproductie of fabricage van kleine series. Voor een extra goede doorstroming maken we hierbij gebruik van de nieuwste Cad – Cam koppelingen. Met behulp van het programma Hypermill zijn we in staat, om in een zeer korte tijd het NC programma gereed te hebben. De kracht van ons bedrijf is dat we de complete realisatie onder één dak hebben, van engineering tot de service van de machines.

Maar het is natuurlijk ook mogelijk om ons als uitvoerende machinebouwer in te schakelen. Wij bouwen precies volgens uw wensen en eisen.

In dit geval blijft de verantwoording voor het ontwerp bij de opdrachtgever. Wij zorgen naar best vermogen voor de perfecte bouw en assemblage. Wij garanderen dat het product tot in detail voldoet aan de voorgelegde specificaties. Vooral hier is een goede Cad – Cam koppeling van essentieel belang, om de kostprijs te kunnen drukken.

Sanders Machinebouw BV
Postbus 7 5298 ZG Liempde
Heidonk 5 5298 VM Liempde

Tel.: +31 (0)411 63 14 75
Fax: +31 (0)411 63 14 90